POGLEDAJTE KAKO JE VEZNJAK TOTTENHAMA ODUŠEVIO NAVIJAČE: / Sjajnim potezom izbacio dvojicu čuvara

Image
Foto: AFP

Nova pobjeda londonske momčadi za približavanje vrhu

2.10.2018.
8:17
AFP
VOYO logo

Momčad Mauricija Pochettina ovog vikenda slavila je na gostovanju kod Huddersfielda, a najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane zabio je oba pogotka i tako po tko zna koji puta donio bodove za ekipu iz Londona.

Ova pobjeda nastavak je dobrog niza Tottenhama koji je u sezonu ušao kao jedina momčad iz vrha Premierlige koja u posljednjem prijelaznom roku nije dovela niti jedno ozbiljnije pojačanje, ali očito da španjolski strateg može puno i s postojećim sastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Winksova minijatura

Ipak, potez utakmice nije bio niti jedan od dva Kaneova gola, autor istog je Harry Winks koji je oduševio prelijepim potezom na sredini terena. Winksiesta, kako ga zovu navijači njegovog kluba, nije oklijevao da pokaže svu raskoš svog talenta i "razoruža" nekoliko protivničkih igrača odjednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je ovom pobjedom zasjeo na četvrto mjesto ljestvice sa samo četiri boda zaostatka za Cityjem i Liverpoolom na vrhu i jednako bodova s ljutim rivalom Arsenalom. Za Huddersfield je ovo još jedan u nizu poraza pa su oni tako zacementirani na dnu tablice sa samo četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo