POGLEDAJTE KAKO JE VATRENI NAMJESTIO I SPASIO CAGLIARI: / Marko Rog savršenim dodavanjem poslužio suigrača za veliki bod

Image
Foto: Profimedia

Ranije u subotu su nogometaši Atalante propustili priliku vratiti se na drugo mjesto ljestvice

18.7.2020.
21:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak MarkoRog bio je asistent za jedini pogodak Cagliarija u 1-1 (0-1) domaćem remiju protiv Sassuola u susretu 34. kola talijanskog prvenstva.

Rog je u 63. minuti odlično kombinirao s Brazilcem Joaom Pedrom, Brazilac je ostavio loptu za Roga koji je potom probio lijevi bok i zatim povratnom loptom pronašao JoaoaPedra u srcu kaznenog prostora gostiju, a ovaj je preciznim udarcem sa 10-ak metara poravnao na pokazat će se konačnih 1-1. Sassuolo je poveo u 12. minuti golom Caputa. Rog je igrao 89 minuta za Cagliari koji je ostao 11. na ljestvici sa 42 boda, dok je Sassuolo osmi sa 48.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/09js4c

Kiks Atalante

Ranije u subotu su nogometaši Atalante propustili priliku vratiti se na drugo mjesto ljestvice, oni su na gostovanju kod Verone igrali 1-1 (0-0), a hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić propustio je dvije izgledne prilike za svoju momčad. Pašalić, koji je odigrao čitav susret za Atalantu, imao je najbolju priliku prvog poluvremena kada je u 14. minuti nakon proigravanja Zapate izbio sam pred domaćeg vratara, ali nije uspio prebaciti istrčalog Silvestrija koji je nogama obranio udarac našeg igrača. Drugu priliku Pašalić je imao u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je iako s igračem Verone na leđima pucao sam sedam metara tik uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Atalanta je povela u 50. minuti kada je Zapata iskoristio pogrešku Rrahmanija, a na 1-1 poravnao je Pessina u 59. minuti najbrže reagiravši na odbijenu loptu nakon obrane Gollinija. Boško Šutalo ostao je na klupi Atalante koja sada ima 71 bod, kao i drugi Inter koji će u nedjelju gostovati kod Rome, dok vodeći Juventus, koji će u ponedjeljak ugostiti Lazio, ima šest bodova više. Verona, na klupi koje u subotu nije bilo kažnjenog Ivana Jurića, drži deveto mjesto sa 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo