NEVJEROJATAN NAPADAČ / Kako je moguće sve to promašiti? Pogledajte kako je mladi Hajdukov talent zapucao čak četiri zicera u samo deset minuta

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je ovu utakmicu izgubio prvenstveno zbog nevjerojatnih promašaja i sjajnih obrana vratara Šibenika

18.10.2021.
9:19
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U dalmatinskom derbiju 12. kola Prve HNL Šibenik je na Šubićevcu pred 1.668 gledatelja pobijedio Hajduk sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu na svom stadionu protiv splitskog sastava nakon 14 godina.

Golove za Šibenik zabili su Marcos David Mina u 25. minuti, te Mario Ćurić iz jedanaesterca u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to prva pobjednika Šibenika u međusobnim susretima igranim na Šubićevcu u posljednjih 14 godina. Zadnju pobjedu Šibenik je na svom terenu protiv Hajduka ostvario u rujnu 2007. kada je slavio sa 1-0.

Hajduk je ovu utakmicu izgubio prvenstveno zbog nevjerojatnih promašaja i sjajnih obrana vratara Šibenika, Rogić, a apsolutni kralj promašenih šansi bio je mladi napadač Marin Ljubičić. Talentirani mladi napadač uspio je u 10 minuta promašiti čak četiri velike šanse, reklo bi se i zicera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRUTALAN ODGOVOR /

Jeste li skužili što je napravila Torcida kad su igrači Hajduka došli do njih? Ovo se nije vidjelo na TV-u

Image
BRUTALAN ODGOVOR /

Jeste li skužili što je napravila Torcida kad su igrači Hajduka došli do njih? Ovo se nije vidjelo na TV-u

Nevjerojatni promašaji

Prvo je Ljubičić u 67. minuti pucao glavom iz vrlo dobre pozicije, ali otišlo je to nekoliko metara pored gola. Zatim je četiri minute kasnije Rogić istrčao na jedan centaršut i odbio loptu ravno u noge Ljubičiću, a ovaj je pucao iz prve i promašio cijeli gol.

Novu šansu imao je u 73. minuti utakmice kada je Simić pogodio stativu nakon kornera, zatim je pucao Katić iz velike blizine, pa je promašio i onda je do lopte došao Ljubičić i također iz blizine zapucao šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta od prve promašene prilike Ljubičić je imao novu vrlo dobru šansu. S desetak metara pucao je glavom nakon kornera, ali ovaj put mu udarac vratar Rogić skreće u novi korner.

Nevjerojatne promašaje Ljubičića možete vidjeti na 3:10, 3:30, 3:45 i 4:10 minutama sažetka, a sažetak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo