Pogledajte kako je mali Halilović sve izbezumio i zabio golčinu

Dinamo je na pripremama u Sloveniji slavio protiv iranskog viceprvaka Sepahana 2:0, kojeg vodi Cico Kranjčar, a prekrasan pogodak zabio je Alen Halilović...

29.6.2013.
12:42
VOYO logo

Strijelci za plave bili su Šime Vrsaljko i Alen Halilović koji je ovim pogotkom još jednom pokazao zašto se za njega otimaju najveći europski klubovi.

Sjurio se po desnoj strani i s ruba 16-erca pogodio za 2:0. Iako to nije bio jak udarac, golman je bio sasvim zbunjen Alenovim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da mi je drago zbog pogotka, no najvažnije je da mi sve bolje igramo i dižemo se u formi. Što se tiče gola, htio bih naglasiti kako ga posvećujem svom velikom prijatelju Zvonku Pamiću", rekao je Halilovič.

"Mislim da smo odigrali stvarno dobru utakmicu, diktirali ritam i držali ih dosta daleko od gola. Veći dio smo bili dominantni i nakon napornih treninga koje radimo ovih dana možemo stvarno biti zadovoljni nakon ovakve igre", izjavio je poslije susreta Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/S_qY4p1MAVg

Trener Kruno Jurčić nije imao primjedbi kao poslije utakmice protiv Olimpije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je bitno da izgledamo kao ekipa jer u ovoj fazi priprema je teško očekivati nekakvu veliku protočnost u igri i mali broj grešaka. Cijelu utakmicu smo držali formaciju, bili kompaktni i stvorili dosta šansi tako da je ukupno gledano dojam jako dobar", zaključio je Jurčić.

//www.youtube.com/embed/LHXzGdesZ8o

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo