Pogledajte kako se ludi Englez rugao Ibrinom velikom nosu!

PSG je u osmini finala francuskog Kupa pobijedio Olympique iz Marseillea s 2:0 golovima Zlatana Ibrahimovića, a susret je obilježio i bahati Joey Barton koji je provocirao švedsku zvijezdu.

28.2.2013.
10:34
VOYO logo

Ibra je svoju momčad doveo u vodstvo u 34. minuti, dok je konačan rezultat postavio u 64. kada je bio precizan s bijele točke.

U jednom trenutku su na terenu u verbalni obračun krenuli Ibrahimović i loš dečko engleskog nogometa, koji je u karijeri imao nemali broj incidenata, pa je Barton Ibrahimovića provocirao pokazujući mu da ima veliki nos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Beckham je odigrao po prvi put utakmicu od starta za PSG. Izašao je s travnjaka u 86. minuti, nesporedno nakon žutog kartona i sukoba kojeg je imao s Ayewom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa strašno, stvar je zaboravljena. Pa, ovo je važna utakmica, velikih suparnika. Tenzije su bile prisutne od starta i to je normalno. Uvijek je lijepo igrati od početka. Bila mi je čast, u momčadi je mnogo divnih i kvalitetnih nogometaša. Dobro je, ali nemojte misliti da ću baš svaku utakmicu moći odraditi uz 85 minuta na travnjaku", uz smješak je rekao Beckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Leonardo je, pak, dodao:

"Ova je utakmica bila dokaz da nismo doveli Beckhama kako bi se slikao ili prodavao dresove. On je naša velika pomoć i snaga na travnjaku", rekao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo