DALIĆEV VELIKI ADUT / Vatreni se baš i nije proslavio. Pogledajte kako je hvaljeni Lovro Majer odigrao u velikoj pobjedi svog Rennesa

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer bio je u udarnoj momčadi Rennesa te je zamijenjen u 64. minuti

24.4.2022.
15:41
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rennesa uvjerljivom su izvedbom upisali pobjedu u prvom nedjeljnom ogledu 34. kola francuske Ligue 1. Pobijedili su Lorient na domaćem terenu s 5-0.

Pet različitih strijelaca punilo je gostujuću mrežu pa su tako u prvom poluvremenu strijelci bili Bourigeaud (17. minuta) i Terrier (19.), dok su u nastavku golove dali Traore (47.), Tait (79.) i Laborde (93.). Rennesu nije zasmetalo ni to što je imao igrača manje od 58. minute kada je Aguerd zaradio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer bio je u udarnoj momčadi Rennesa te je zamijenjen u 64. minuti, ali ruku na srce baš se i nije proslavio u velikoj pobjedi svoje ekipe. Prema SofaScoreu dobio je prosječnu ocjenu 6.6, a u malo više od sat vremena skupio je

Image
Image

Rennes je trenutačno treći na ljestvici s 59 bodova. Isti broj bodova ima četvrti Monaco, dok tom dvojcu drugoplasirani Marseille bježi za tri boda. Lorient je ostao na 15. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo