Pogledajte kako je brzo narasla nova zvijezda Manchester Uniteda

Mladoj zvijezdi Manchester Uniteda Jesseu Lingardu ovih se dana ostvario dječački san.

21.7.2013.
12:03
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda lakoćom su savladali All-Star momčad australske A-lige u prijateljskom predsezonskom susretu igranom u Sydneyju. Bilo je 5:1 za Crvene vragove, ali priča dana bio je 20-godišnji veznjak Jesse Lingard, dijete kluba s Old Trafforda koji je zabio svoja dva prva gola za seniore najdražeg kluba, a jedan od njih je malo remek-djelo.

Lingard je veliki mezimac navijača jer je svoje prve nogometne korake napravio na Old Traffordu, prošao je sve kategorije, odradio posudbu i na kraju izborio mjesto u prvoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo odrastanje sada već slavnog sina proslavila je i Lingardova mama Kirsty, tako da je na svom Twitter profilu objavila Jessejevu sliku u dresu Manchester Uniteda, ali dok je imao samo dvije godine.

//www.youtube.com/embed/upIc4GLI6Sw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva gola na utakmici dodao je i Danny Wellbeck, dok je Robin van Persie ušao kao "džoker" s klupe i zabio posljednji gol za engleskog prvaka.

Utakmicu na Olimpijskom stadionu pratilo je 83.000 gledatelja, a bila je to prva pobjeda za Davida Moyesa u ulozi menadžera Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/j9gY8SBltPo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo