ožujsko maxi pub / Pogledajte kako izgleda novi hram navijača reprezentacije: na otvorenje došli Pjaca i Pivarić

Image

Jeste li spremni za Europsko nogometno prvenstvo? Brzo će taj lipanj i početak nogometne smotre, a Zagreb se već priprema. U novoj pivnici praćenje naše repke bit će poseban gušt. Atmosferu su na otvaranju provjerili i neki naši reprezentativci

13.5.2016.
18:21
VOYO logo

'Gdje pratiti repku?', pitanje je popularnije čak i od onog 'gdje slaviti Novu?'. Trebalo se zato dostojno pobrinuti za vatrene navijače Hrvatske. Ne moraju oni strahovati dok je njihove Žuje. Ožujsko maxi pub sinoć je otvoren, a u njemu su se zabavili oni koje ćemo u tom pubu putem ekrana bodriti. 

"Nadam se da će se u kvartu navijati još žešće nego prije", rekao je reprezentativac Marko Pjaca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada ne igra, uvijek navija, a to je onda prava zabava.

"Cijeli kvart se skupio više manje u jedan ili dva kafića i uvijek su se gledale tekme u dresovima, to stvara jednu pozitivnu euforiju", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo takva atmosfera bit će u Ožujsko maxi pubu. To je konceptualni pub, koji spaja nogomet, prijateljstvo i glazbu.

"Prije svega ovdje ćemo se družiti uz dobru glazbu, finu hranu, uz dobro pivo. A vjerujem i uspješne igre i nastupe naše reprezentacije. U svakom slučaju, ovdje ima za svakog ponešto", rekla je Tina Puhalo Grladinović, Voditeljica Korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni navijač bit će i Josip Pivarić. Zbog ozljede ne može u Francusku, ali za svoje će dečke svim srcem navijati. Tako se to uostalom u njegovoj obitelji oduvijek radi.

"Sigurno da se uvijek prati i podržava u maksimalnoj mjeri reprezentacija i općenito sve utakmice, jer u obitelji Pivarić se nogomet prati", rekao je Josip. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijat će svi. Nekima će ti dani biti malo zahtjevniji, jer treba se pripremiti. 

"Spremam se, prvih pet dana idem na Roglu. Nakon toga se vraćam na Sljeme gdje imam pripreme dva tjedna. Živom s divljim svinjama i medvjedima. Medvjedima iz Gorskog kotara, gdje imamo zajedno zbor i smišljamo himne", šali se Mario Petreković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu himnu premijerno može izvesti u Ožujsko maxi pubu. Na okretištu Borongaja bit će prava ludnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo