Pogledajte kakav je mali uzas Skot snimio na Maksimiru!

Nije tajna da je maksimirski stadion u Mamicevoj eri jedan od najslabije posjecenih na svijetu.

12.12.2014.
6:43
VOYO logo

Skotski kolega ocito je bio osupnut nestvarnim prizorom praznih maksimirskih tribina, pa je uspomenu na taj raritet ponio sa sobom, tocnije snimio i objavio na svom Twitter profilu.

Grieve je objavio kratki video s panoramom maksimirskog stadiona, a nazvao ga je pomalo sarkasticno 'Dinamo Zagreb protiv Celtica, atmosfera velike utakmice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka je nastala netom prije pocetka susreta, kad su tribine jos bile doslovno prazne. Covjek se vjerojatno zapitao sto se dogada i 'hoce li se tu veceras itko uopce pojaviti'.

https://vine.co/v/O6AX3EOd1PL/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su se ipak pojavili. Slavni skotski klub u milijunskom Zagrebu i pobjedu Dinama (4:3) doslo je pogledati oko 2.500 gledatelja (od toga 500-tinjak gostujucih).

Takav prizor nemoguce je vidjeti cak i na manjim stadionima u Skotskoj, ali za Dinamo je ova slika vec tradicija, svojevrsni pecat Mamiceve ere. Primjerice, na tri ovogodisnje domace utakmice Europske lige na Maksimiru je ukupno bilo 23.500 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slika govori vise od tisucu rijeci, a brojke nam cesto malo znace. Uvjerite se sami kako to izgleda iz vizure nasih skotskih gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo