Pogledajte 20 Ronaldinhovih majstorija koje nikad niste vidjeli!

Legendarni Ronaldinho nije jedan od onih nogometaša kojima smeta promjena kluba pa čak ni kontinenta. Igrao je sjajno u PSG-u, Barceloni, Milanu i Flamengu, a jednako je dobar u Atleticu Mineiru.

9.12.2012.
11:32
VOYO logo

32-godišnja legenda je ovu laskavu titulu izborila pored Neymara i Freda, a iako je u Europi pomalo zaboravljen, njegovi potezi vrte se redovno na brazilskim televizijama.

Ronaldinho je već najavio i svoj povratak na veliku svjetsku pozornicu, čim je čuo da je klupu Brazila preuzeo Felipe Scolari. Brazilac sa slavnim izbornikom ima sjajan odnos i ne bi trebalo čuditi ako u 34. godini zablista na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam priliku pobjeđivati sa Scolarijem i mogu reći da je on jedan od najboljih trenera uopće, ako ne i najbolji. Želim mu sve najbolje i stavljam mu se na raspolaganje", bio je vrlo jasan Ronaldinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Scolari uopće ima nekih dvojbi, preporučujemo mu da pogleda video s dvadeset Ronaldinhovih asistencija u 2012. godini, u dresu Flamenga i Atletica Mineira. Uživajte i vi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo