POGBINOG BRATA KRENULI TUĆI - SUIGRAČI: / Doslovce je skinuo dres i krenuo u svlačionicu u trenucima najveće muke momčadi

Image
Foto: Screenshot

Florentin Pogba skinuo je dres usred igre i krenuo prema klupi

7.5.2018.
15:21
Screenshot
VOYO logo

Florentin Pogba, brat Paula, francuskog nogometnog reprezentativca i člana momčadi Manchester United, morao je biti odvućen s travnjaka nakon što je došlo do koškanja njega i njegovih suigrača tijekom utakmice koju su igrali Genclerbirligi i Antalyaspor.

U trenucima dok je njegova momčad gubila 0-1, a igrala se 88. minuta utakmice, 27-godišnji Pogba šepajući je krenuo izvan igrališta. Zamjena trener Genclerbirligija Ümit Özat više nije imao, sve ih je 'ispucao' već ranije tijekom te nedjeljne utakmice. Starijeg Pogbu to nije zanimalo, skinuo je dres i nastavio put prema svlačionici. Sve do trenutka kada ga je jedan od suigrača presreo i u bijesu napao ne vjerujući da ih ovaj ostavlja sa igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba se okrenuo, došlo je do gužve i tko zna kako bi sve završilo da ih nisu rastavili suigrači i trenersko osoblje. Gužva je potom, prenosi The Sun pisanje turskih medija, nastavljena u svlačionici momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije utakmice prije kraja prvenstva Genclerbirligi se nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice, pet bodova udaljen od zone spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo