PODRŠKA UOČI EL CLASICA: / Pogledajte kako je Modrić na treningu dočekao veliku legendu svjetskog nogometa

Image
Foto: Screenshot: Dailymotion

Real Madrid u subotu od 20 i 30 na Camp Nou igra El Clasico protiv velikog rivala Barcelone. Ova utakmica 31. kola La Lige biti će najpraćeniji sportski događaj nadolazećeg vikenda u svijetu.

31.3.2016.
17:56
Screenshot: Dailymotion
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida u subotu igraju važan ligaški susret protiv Barcelone. U slučaju poraza od katalonskog giganta, a ukoliko bi Atletico Madrid pobijedio u susretu protiv Betisa na svom Vincente Calderonu, Los Blancosi bi zaostajali za drugoplasiranim Rojiblancosima četiri boda i teško da bi to uspjeli stići do kraja sezone.

Zidane svojim igračima priredio iznenađenje

Ako se uzme u obzir da bi im moral u La Ligi pao na nulu. Ionako se trener Madriđana Zinedine Zidane bori kako napuniti svoje igrače željom za utakmicama u prvenstvu, ako se uzme u obzir da su izgubili svaku šansu za naslov prvaka Primere, što je Kraljeve dosta demoraliziralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je jedan trening uoči El Clasica posjetio legendarni napadač Real Madrida, veliki Raúl González. Zbog njegovog dolaska, Zidane je trening, naravno, odmah prekinuo, a zvijezde Reala, među kojima i Luka Modrić, srdačno su se pozdravili s Raúlom, koji je nedavno završio veliku karijeru i koji je stigao podržati Zidaneovu momčad uoči utakmice s najvećim rivalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu je Raúl igrao 16 godina, a postigao je 228 golova za najtrofejniji europski klub iz kojeg je otišao u Schalke. Karijeru je završio prošle godine u New York Cosmosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo