POČNITE ŠTEDJETI AKO ŽELITE NA UTAKMICU HRVATSKE I MAĐARSKE: / Karte za kvalifikacijski ogled na Poljudu nisu baš jeftine

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na dan utakmice ulaznice će dosta poskupjeti

3.9.2019.
9:04
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez objavio je cijene ulaznica za kvalifikacijski susret, za Europsko prvenstvo 2020. godine, između Hrvatske i Mađarske koji se održava 10. listopada na Poljudu u Splitu.

Međutim, na Poljud nećete moći ispod sto kuna, koliko će iznositi cijena ulaznice za sjevernu tribinu i to samo u pretprodaji. Za Istok će karte koštati 150 kuna, a na Zapad će oni s najdubljim džepom jer cijena je 200 kuna, dakako govorimo o pretprodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan utakmice ulaznice će dosta poskupjeti. Na Sjever ćete tako za 125 kuna i to je još, koliko toliko prihvatljivo jer i incijalna cijena nije mala, ali one za Zapad i Istok koštat će 50 kuna više. Dakle, jedna četveročlana obitelj ulaz na, recimo, zapadnu tribinu Poljuda, na dan utakmice, platit će čak tisuću kuna.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Južna tribina bit će namijenjena isključivo mađarskim navijačima, a ostale informacije o prodaji HNS će objaviti naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica za kvalifikacijski dvoboj Hrvatske i Mađarske na Poljudu:

Zapad: 250 kn (200 kn u pretprodaji) Istok: 200 kn (150 kn u pretprodaji) Sjever: 125 kn (100 kn u pretprodaji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike