POCHETTINO OTKRIO ŠTO MISLI O LOVU NA TITULU: / 'Naši navijači imaju pravo sanjati!'

Image
Foto: AFP PHOTO, Andreas SOLARO

Momčad iz Londona izgleda strašno uvjerljivo u Premiershipu

26.12.2018.
19:44
AFP PHOTO, Andreas SOLARO
VOYO logo

Tottenham je do nove uvjerljive pobjede, ovoga puta 5:0 nad Bournemouthom, stigao pogotcima Eriksena (16), Sona (23, 70), Lucasa (35) i Kanea (61). Tako se Tottenham primaknuo Liverpoolu koji mu sada bježi šest bodova i prestigao City od kojeg ima bod više.

"Najvažnije je bilo zadržati momentum. Trebalo je pripremiti utakmicu, Bournemouth je igrao dobro u zadnje vrijeme. Prikazali smo dobru energiju i sada će to trebati zadržati. Iskustvo koje imamo jako je važno za nas. Prošla sezona bila je znatno drukčija. Sad smo otvoreni za učenje novih stvari, sve je ovo test za naše metode igre", rekao je Mauricio Pochettino nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo lice koje će imati veliku ulogu u klubu

S tri asistencije u prvom poluvremenu istaknuo se Kyle Walker-Peters.

"Pohvala Walkeru-Petersu, rekao sam mu da vjerujem u njega. Sada mi mora pokazivati da zaslužuje mjesto u momčadi. Ipak, vjerujemo u njega, sigurno je da će biti jako dobar igrač. Bit će jako važan u budućnosti za Tottenham."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kao i uvijek kada neki klub dođe u situaciju u kojoj se sada nalazi Tottenham postavlja se pitanje o borbi za titulu, ali argentinski strateg i o tome ima jasan stav.

"Naši navijači mogu sanjati i misliti što god žele o tituli. Za nas je to drugačije. Nogomet je otvoren za snove i vjerovanja ali moramo poštovati suparnike. Liverpool i Manchester City imaju povijest brojnih trofeja. Zaslužujemo biti ovdje gdje jesmo, ali moramo ići korak po korak. Napredak i vjera u nas je jedini smjer kojeg moramo slijediti. Manchester City i Liverpool i dalje su favoriti za titulu", rekao je Pochettino za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo