POČEO JE ZIMSKI PRIJELAZNI ROK: / Jedan rekord već je pao, a ovaj čitav pakleni sastav je praktički besplatan

Image
Foto: Screenshot

Arsenal je zbog toga trenutno u najtežoj situaciji jer su dva najbolja nogometaša Topnika već odbila produljiti suradnju.

1.1.2018.
14:44
Screenshot
VOYO logo

A s prvim danom nove godine započeo je zimski prijelazni rok u Europi. Jedan rekord već je pao. Dosadašnji branič Southamptona Virgil van Dijk potpisao je za Liverpool u transferu vrijednom 84 milijuna eura. Nizozemac je tako postao najskuplji branič u povijesti nogometa.

Tako je bombastično najavljen još jedan prijelazni rok. Mogao bi on biti još senzacionalniji s obzirom da je s početkom 2018. na tržištu cijeli niz igrača koji već sada mogu potpisati predugovore s nekim klubom, a na ljeto tamo otići besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njima, naime, tada istječu aktualni ugovori pa postaju slobodni. Arsenal je zbog toga trenutno u najtežoj situaciji jer su dva najbolja nogometaša Topnika već odbila produljiti suradnju i izgledno je da najdalje od ljeta neće biti na Emiratesu. Alexis Sanchez velika je želja Pepa Guardiole, dok je ranije bilo govora da bi Nijemac mogao obnoviti suradnju sa Joseom Mourinhom.

United se oprašta od Mate i Herrere?

Njemački Transfermartk napravio je idealnu momčad od igrača koji su u sličnom statusu. Uz spomenuti dvojac tamo se nalazi i vratar Atheltic Bilbaoa Kepa, koji bi uskoro trebao u Real Madrid. Među poznatim braničima na raspolaganju su Juanfran, Emre Can, Stefan de Vrij i Daley Blind.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalkeov nogometaš i njemački reprezentativac Leon Goretzka već je navodno sve dogovorio s Bayernom. Od veznjaka lako bi sredinu mogli još promijeniti Juan Mata i Andrer Herrea iz Manchester Uniteda. Za kraj, zločesti dečko svjetskog nogometa Mario Balottelli i poznato napadačko ime mogao bi se po osmi put u karijeri odlučiti na promjenu sredine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo