Legenda s 15 trofeja napusta Manchester United

Jedan od najtrofejnijih igraca Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, donio je odluku kako nece produziti ugovor s Manchester Unitedom te ce ovo ljeto pronaci novi klub.

13.5.2014.
10:28
VOYO logo

Igrac s 454 nastupa u dresu Manchester Uniteda, osvojenih sest naslova prvaka Engleske, trofeja pobjednika Lige prvaka i FIFA svjetskog prvenstva klubova te dva Liga kupa i pet Community Shieldsa, odlucio je napustiti klub.

Ugovor Rija Ferdinanda s Manchester Unitedom trajao je do ovog ljeta i Ferdinand je donio odluku o neproduzivanju ugovora i prelaskom u drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam razmisljao o buducnosti i nakon 12 godina igranja u najboljem klubu svijeta, odlucio sam da je vrijeme za odlazak. U Manchester United sam dosao kako bih osvajao trofeje i u najludim snovima nisam mislio da cu imati tako uspjesno razdoblje u klubu. Igrao sam s fantasticnim igracima s kojima sam postao veliki prijatelj, a stvari koje se nikada nece zaboraviti su prvi naslov prvaka Engleske i sjajna noc u Moskvi kada smo postali prvaci Europe", rekao je Ferdinand.

Sto se tice buducnosti, Ferdinand ce nastaviti igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjecam se spreman, potpuno sam zdrav i jedva cekam nove izazove bez obzira gdje ce me buducnost odvesti", dodaje bivsi engleski reprezentativac.

35-godisnji stoper u United je dosao jos 2002. godine iz redova Leedsa u kojem je proveo dvije sezone nakon dolaska iz maticnog West Ham Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo