Počelo je! Pada prva glava u HNS-u?

22.12.2011.
21:28
VOYO logo

Prvi čovjek Udruge klubova hrvatske nogometne lige Branko Laljak bio je šokiran nakon što je saznao za uhićenje Nevena Šprajcera u kojeg nimalo nije sumnjao. "Ovo je tragedija. Ne mogu doći sebi jer sam više nego šokiran! Ne znam ništa, osim da sam Nevena Šprajcera predložio za tajnika naše asocijacije, znajući koliko je beskompromisan, borben i kvalitetan sportski radnik. Upravo takvim se u ovih desetak mjeseci i dokazao", istaknuo je Laljak. Osim već spomenute funkcije, Laljak je i jedan od petorice dopredsjednika HNS-a, te predsjednik Intera iz Zaprešića. Najavio je kako će zbog ovog napraviti potez koji bi morali napraviti svi oni na čelnu Rusanove.

"Ispostavi li se da je Šprajcer pogriješio, da je kriv, da je ikad postupio nečasno, neću se ni najmanje ustručavati nego s tih dužnosti odstupiti zbog moralnih razloga", istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prve informacije iz Uskoka sugeriraju, sumnja se da je Željku Širiću dao 35 tisuća eura za ‘pošteno suđenje’. Ispitan je u Uskoku, a u pritvoru će ostati mjesec dana. "Nisam kriv!", rekao je kratko za televizijske kamere Šprajcer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo