POČELI OTKAZI: / Izbornik Čačić ostao bez prvog aduta, umjesto njega pozvan hajdukovac

Image

Krenuli su otkazi uoči nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na China Cupu, turniru koji će se igrati od 10. do 15. siječnja u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

22.12.2016.
12:00
VOYO logo

Prvi je izborniku Anti Čačiću svoje usluge otkazao Rijekin veznjak Mate Maleš, tako da je vodeća momčad domaće lige ostala s četvoricom reprezentativaca. Kako piše Goal.com, Čačić je umjesto njega pozvao krilnog nogometaša Hajduka Frana Tudora. On će biti treći Hajdukov igrač u Kini, uz Josipa Juranovića i Nikolu Vlašića.

Image
ŠUKER SASVIM ISKRENO: /

'China Cup? Zna se zašto se ide u Kinu...'

Image
ŠUKER SASVIM ISKRENO: /

'China Cup? Zna se zašto se ide u Kinu...'

Samo dvojica izvan HNL-a

Budući da se China Cup igra u terminu kada traju gotovo sve najjače lige, Čačić je prisiljen na turnir voditi reprezentaciju sastavljenu uglavnom od igrača iz HNL-a, pojačanu za Filipa Ozobića iz azerbajdžanske Gabale i Tonija Datkovića iz slovenskog Kopra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina. Poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog China Cupa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis hrvatske reprezentacije za China Cup:

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrambeni: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper)

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Fran Tudor (Hajduk), Nikola Vlašić (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo