FOTO: / Gužva na Maksimiru! Dinamo provodi nevjerojatna pravila

Počela je prodaja ulaznica za Dinamov ogled 4. pretkola kvalifikacija Lige prvaka s Austrijom (srijeda, 20.45 sati).

19.8.2013.
11:04
VOYO logo

U Dinamovu bi se blagajnu slilo najmanje 85 milijuna kuna, a u Maksimirskoj 128 neće previše zaraditi na prodaji ulaznica. Cijene su 'popularne', od pet do 15 kuna, pa nije čudo da se u ponedjeljak u devet sati stvorio red ispred blagajni na Maksimiru.

No, nije dovoljno samo stati u red i kupiti ulaznicu. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, ali prije kupnje za svaku morate predočiti dokument - osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list. Bez njih prodaja nije moguća. No, nije tome kraj. Na ulazima na stadion će se pregledavati dokumenti, kako bi se potvrdilo da li ste stvarno i vlasnik te ulaznice. Ukoliko nećete imati dokument, nećete moći na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama su uveli još jednu novinu, svatko će morati sjediti na mjestu koje piše na ulaznici. Sve će to vjerojatno stvarati ogromnu gužvu i kaos na Maksimiru, ali takva su nova pravila kojima bi u Dinamu mogli utišati uvrede Zdravku Mamiću. Ovako će vjerojatno 'raštrkati' BBB, a moći će i točno locirati sve koji loše misle o klupskom izvršnom predsjedniku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo