PO KOVAČU SAMO SIPAJU OTROV, OVAJ PUT UDARA LEGENDA BAYERNA: / 'Ma nespretno je to napravio, evo kako bih ja to riješio'

Image
Foto: Profimedia

Povodom cijele te strke oglasio se i legendarni Lothar Matthaus

22.10.2019.
16:54
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener Niko Kovač ponovo je na meti kritika, dobro, možda ne u potpunosti kritika, ali onda barem dociranja. Kovača su u ogromne probleme uvaljali njemački mediji, konkretnije Bild, kada su pokrneuli gotovo hajku na njega jer je odlučio iz momčadi, zbog loše forme, izbaciti klupsku ikonu Thomasa Mullera.

"Ako nam ponestane nogometaša, Thomas Muller će sigurno dobiti minutažu", izjavio je to nedavno Niko Kovač. Kao trener, Kovač bi u principu trebao imati potpunu slobodu pri odabiru igrača za svoju momčad, ali ne samo da je nema, već je zbog toga i na udaru teških kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već danima Bild i još pojedini mediji sugeriraju Kovaču da mora igrati Mullera, a medijima su se priključili, navodno, i poneki igrači Bayerna. Kovač je na kraju pokleknuo i ispravio se. "Ta moja izjava bila je pogreška, pogrešno sam se izrazio. Razgovarao sam s Thomasom i razumio je. Sve smo izgladili", objasnio je trener Bayerna. Međutim, svejedno nije dao Mulleru da igra od prve minute u prošlom kolu protiv Augsburga.

Image
Image

Dortmund, Germany, DFL-Supercup, Borussia Dortmund : FC Bayern Muenchen 2-0 03. 08. 2019 im Signal-Iduna Park in Dortmund. Thomas MUELLER (MÂ?LLER) (FCB) - and Lothar MATTHÂ?US - Football: Germany, 1. Bundesliga, Dortmund - 03 Aug 2019, Image: 463022838, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prodike Matthausa

Povodom cijele te strke oglasio se i legendarni Lothar Matthaus, koji je, eto, osjetio potrebu da malo pouči Kovača nekim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U priči s Thomasom Mullerom Kovaču je možda nedostajalo malo takta. I on zna da je ta njegova izjava bila nespretna. Ja bih napravio drugačije i protiv Augsburga stavio Mullera u momčad od prve minute. Svi bi to razumjeli", rekao je Matthaus. Međutim, kaže kako mu je jasno zašto je Kovač koristio ofenzivnijeg i kreativnije Coutinha umjesto Mullera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo