zadovoljan svojom formom / Pletikosa vjeruje u uspješan prvenstveni debi za Deportivo: 'Osjećam se dobro'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pletikosa je posljednji put branio prije devet mjeseci za ruski Rostov, a u siječnju je kao slobodni igrač došao u Deportivo

1.3.2016.
19:54
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa vjeruje da će uspješno debitirati u srijedu za Deportivo iz A Corune u prvenstvenom susretu protiv Athletic Bilbaa, u kojem zbog crvenog kartona dobivenog u nedjelju neće nastupiti prvi vratar German Lux.

Osjećam se dobro te sam zadovoljan sadašnjom formom. Ne brine me što nisam branio u posljednje vrijeme. To me je motiviralo Stipe Pletikosa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spreman sam i vjerujem u sebe. Uvjeren sam da ću u srijedu odraditi dobar posao“, rekao je 37-godišnji hrvatski vratar.

Pletikosa je posljednji put branio prije devet mjeseci za ruski Rostov, a u siječnju je kao slobodni igrač došao u Deportivo. Od tada se priprema za povratak među vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se dobro te sam zadovoljan sadašnjom formom. Ne brine me što nisam branio u posljednje vrijeme. To me je motiviralo", rekao je Pletikosa.

Deportivo se nalazi na desetom mjestu španjolskog prvenstva s 32 boda, a Athletic Bilbao je na sedmoj poziciji s 38 bodova. Momčad iz A Corune, međutim, nije pobijedila u posljednjih dvanaest utakmica. Posljednji put je slavila u prosincu protiv Eibara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu je najvažnija vjera. Ako izgubiš dvije utakmice zaredom, to ne mora biti ključno. Treba se samo sjetiti dobrih trenutaka", smatra Pletikosa.

U nedjelju je Deportivo izgubio kod kuće od Granade s 0-1, a prvi vratar Lux dobio je izravni crveni karton u 93. minuti zbog prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pletikosi za mjesto među vratnicama konkurira i 29-godišnji Manu Fernandez, a najveća prijetnja u prvom nastupu mogla bi mu doći od napadača Aritza Aduriza koji je ove sezone u 42 utakmice za Athletic postigao 27 pogodaka.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo