Pletikosa brani fantastično uoči Svjetskog prvenstva

Stipe Pletikosa bio je jedan od junaka Rostova u remiju protiv Anžija 1-1. Pletikosa je u posljednjim trenucima susreta upisao sjajnu obranu koja je spriječila Anži da dođe do pobjede.

28.4.2014.
13:43
VOYO logo

Dugo se nije po ničem istaknuo. Barem kada je riječ o klupskom dresu Rostova. Kako bilo, konačno je pokazao zašto je Stipe Pletikosa još uvijek najbolji vratar reprezentacije i Rostova. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna. Rostov je u tom dvoboju protiv Anžija imao prednost, međutim gosti su uspjeli izjednačiti i na kraju umalo uzeti i sva tri boda nakon što je Rostov ostao bez dvojice igrača.

"Na žalost, ostali smo bez dvojice igrača zbog isključenja i to je Anžiju dalo priliku koju je i iskoristio. Prije prvog isključenja potpuno smo kontrolirali utakmicu, međutim nakon prvog isključenja to smo izgubili i Anži je počeo diktirati ritam. U posljednjim trenucima, kada smo se suočili s drugim isključenjem, cilj nam je bio zadržati remi pod svaku cijenu", kazao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/AZh9KoKf5jg

U posljednjim trenucima utakmice Pletikosa je spasio Rostov od poraza s nekoliko odličnih reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obranu sam upisao na iskustvo. Pogledao sam u njegove noge i znao sam gdje mogu očekivati udarac. Sada je važno zadržati moral i u narednim susretima. Očekuju nas tri vrlo teške utakmice protiv Dinama, Lokomotiva i u finalu Kupa.

Nadamo se da je ovo početak boljih izdanja našeg prvog reprezentativnog golmana od kojeg će se očekivati velike stvari na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo