PLETIKOSA I SLUŽBENO U DEPORTIVU: / 'Ovo mi je bio san'

Image
Foto: Screenshot

Bivši vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa (37) i službeno je postao član španjolskog Deportiva, objavio je klub na službenoj stranici.

28.12.2015.
15:13
Screenshot
VOYO logo

"U ponedjeljak ujutro prošao je liječnički pregled je te potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produženja za još jednu sezonu", stoji u priopćenju Deportiva.

Ostvarenje sna

Pletikosa je u obraćanju medijima izjavio kako je Deportivo klub velike prošlosti sa sjanim igračima te da zbog toga nije imamo nikakve dvojbe o dolasku. Iako posljednjih šest mjeseci bez kluba Pletikosa je naveo da je u dobrom fizičkom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenirao sam puno tijekom prosinca s privatnim trenerom i trenerom vratara. Potrebno mi je neko vrijeme za povratak u formu, ali po iskustvu ne previše", izjavio je bivši vratar Hajduka, Šahtara, Spartaka iz Moskve, Tottenhama i Rostova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam motiviran i pun samopouzdanja. Nadam se da ću igrama izboriti još jednu godinu u klubu. U karijeri sam branio u Ukrajini i Rusiji, ali to nije isto kao u Španjolskoj. Nije ista razina. Ovo mi je bio san", poručio je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U siječnju će nogometaš sa 114 nastupa za hrvatsku reprezentaciju napuniti 37 godina i u klub stiže kako bi zaoštrio konkurenciju među vratarima nakon ozljede križnih ligamenata FabriciaAgoste. Deportivo u svom rosteru ima još dva vratara: Germana Luxa i Manua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo