PLENKOVIĆ I JANDROKOVIĆ IZRAZILI SUĆUT OBITELJI OTTE BARIĆA: / 'Pamtit ćemo ga kao čovjeka velikog znanja i životnog iskustva, nogometaša i vrsnog trenera'

Image

Otto Barić umro je u nedjelju od posljednica koronavirusa

13.12.2020.
22:13
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji u povodu smrti Otta Barića.

Image
UMRO JE OTTO BARIĆ: /

Legendarni trener otišao je od posljedica koronavirusa, imao je 87 godina

Image
UMRO JE OTTO BARIĆ: /

Legendarni trener otišao je od posljedica koronavirusa, imao je 87 godina

"Sa žaljenjem sam primio vijest o odlasku jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometnih trenera svih vremena, gospodina Otta Barića. Pamtit ćemo ga kao čovjeka velikog znanja i životnog iskustva, nogometaša i vrsnog trenera, koji je imao vrlo uspješnu trenersku karijeru u brojnim klubovima, a bio je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije koju je odveo na Europsko prvenstvo u Portugalu 2004. godine," stoji u brzojavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"U ovim teškim trenucima za Vašu obitelj primite izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja uime hrvatske Vlade i moje osobno," stoji u brzojavu predsjednika Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio je puno više od nogometnog trenera'

Brzojav sućuti obitelji Barićevoj obitelji poslao je i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

"Poštovana obitelji Barić, sa žaljenjem sam primio vijest da je preminuo gospodin Otto Barić, jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometnih trenera i bivši izbornik hrvatske reprezentacije. Nogomet je obilježio život gospodina Barića čiji je profesionalni put protekao na relaciji Hrvatska - Austrija. Nakon igračke, ostvario je jednu od najplodonosnijih i najtrofejnijih trenerskih karijera osvajajući prvenstva u Austriji i u Hrvatskoj, a dvaput je igrao i finala europskih natjecanja," stoji u brzojavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao izbornik odveo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europsko prvenstvo 2004. godine, a pamtit ćemo i njegovo uspješno vođenje nogometnog kluba Dinamo Zagreb. Gospodin Otto Barić bio je puno više od nogometnog trenera, čovjek širokog znanja i bogatog životnog iskustva zbog čijeg će odlaska ostati praznina u hrvatskom športu. U ovom bolnom trenutku, poštovana obitelji, izražavam vam iskrenu sućut uime Hrvatskoga sabora i osobno," stoji u brzojavu predsjednika Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo