PLAY-OFF ZA LIGU PRVAKA: Club Brugge s Mitrovićem slavio u Austriji, Ajax remizirao, velika pobjeda Slavije

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press
20.8.2019.
23:01
Profimedia, Zuma Press
VOYO logo

Još će šest momčadi izboriti plasman u Ligu prvaka

U utorak su odigrane prve utakmice u tri para doigravanja za plasman u Ligu prvaka.

Prošlogodišnji polufinalist nizozemski Ajax odirao je 0:0 s APOEL-om na gostovanju u Cipru, a nizozemska ekipa završila je utakmicu s desetoricom na terenu. Drugi žuiti karton dobio je Noussair Mazraoui.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi APOEL-a od 68. minute je zaigrao hrvatski napadač Antonio Jakoliš, stariji brat Hajdukovog ovogodišnjeg pojačanja Marina Jakoliša, a zamijenio je Slovenca Romana Bezjaka koji je dvije sezone igrao u Rijeci.

Trijumf Slavije

Nogometaši praške Slavije napravili su veliki korak prema Ligi prvaka pobjedom 1:0 na gostovanju kod Cluja u Rumunjskoj. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Lukáš Masopust u 28. minuti, a domaći mogu žaliti za 79. minutom, kad je Francuz Omrani izborio kazneni udarac, odlučio ga sam izvesti, a njegov je udarac obranio gostujući vratar Kolar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Cluj je cijelu utakmicu odigrao rođeni Zagrepčanin Damjan Đoković, koji je odrastao u Nizozemskoj, a pretprošle sezone nosio dres Rijeke.

U posljednjoj utakmici belgijski Club Brugge je slavio na gostovanju kod LASK-a rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Hans Vanaken u desetoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš u redovima Club Bruggea Matej Mitrović odigrao je cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrati u ovim parovima na rasporedu su u srijedu, 28. kolovoza.

U srijedu ostatak

U srijedu se igraju preostale tri utakmice play-offa za Ligu prvaka, među kojima je i utakmica Dinama protiv Rosenborga, grčki Olympiacos u Pireju je domaćin ruskom Krasnodaru, dok će švicarski Young Boys u Bernu ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu. Svi dvoboji započinju u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrati u tim parovima su na rasporedu u utorak, 27. kolovoza.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo