PLATILI GA 30 MILIJUNA EURA, DALI MU 16 MINUTA: / Interova politika šalje skupog napadača kod Ivana Jurića

Image

Šesnaest minuta. Upravo toliko odigrao je za Inter u poražavajućoj sezoni 20-godišnji brazilski napadač Gabriel doveden u ljetnim mjesecima iz Santosa u transferu vrijednom 29,5 milijuna eura.

13.12.2016.
14:43
VOYO logo

Razumljivo, igrač je nezadovoljan, a njegov agent prijeti odlaskom iz kluba koji u ovosezonskoj borbi za talijanski naslov ima samo sedam pobjeda u šesnaest odigranih utakmica.

"Dosta mu je da se tako prema njemu odnose i ima pravo tako se osjećati. Početkom mjeseca idem u Milano na razgovore s njima licem u lice", kazao je Gabrielov agent Wagner Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni' su, naravno, čelni ljudi kluba. Među njima je i potpredsjednik Javier Zanetti koji kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlad je i dobro radi na treninzima. Odlučit ćemo što ćemo s njim. Razlozi? U ovom smo trenutku usredotočeni na utakmice koje su pred nama. Želimo prema vrhu ljestvice."

Prema pisanju Tuttosporta, jedna od opcija koja bi se mogla pokazati dobrom za sve uključene strane jest slanje Gabriela na posudbu u Genou na čijoj klupi dobar posao radi Ivan Jurić. Genoa je u 15 utakmica upisala po pet pobjeda, remija i poraza, a Gabriel bi mogao pomoći pri realizaciji. Postigli su, naime, Genoini nogometaši tek 17 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo