BRZO SE OGLASIO / Objavom je alarmirao cijelu Europu. Pjanić objasnio ružnu poruku s Instagrama i tvrdi da ona ne govori o treneru Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Pjanić se sada oglasio i ponudio je objašnjenje u kojem tvrdi da se njegov status ne odnosi na Koemana

28.10.2021.
22:56
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je omraženi nizozemski trener Ronald Koeman dobio otkaz u Barceloni, BiH nogometaš Barcelone na posudbi u Bešiktašu, Miralem Pjanić, objavio je podosta neugodan Instagram-story.

Pjanić je objavio pa zatim brzo obrisao objavu u kojoj je pisalo: "Treba znati kada pustiti go*na da odu". Njegova je objava podigla veliku prašinu u cijeloj Europi, a Pjanić se sada oglasio i ponudio je objašnjenje u kojem tvrdi da se njegov status ne odnosi na Koemana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svijetu kada su svačije oči zalijepljene za njihove ekrane, lako je pogrešno citirati nekoga i vaditi stvari iz konteksta. Tijekom svoje karijere nikada nisam namjerno, direktno ili indirektno imao namjeru uvrijediti bilo koga. Odgojen sam da poštujem svakog i bilo koga. I namjeravam to raditi u svakom smislu. Ronaldu Koemanu želim svu sreću u budućim putovanjima. Ja ću se nastaviti fokusirati na to da dajem najbolje za svoju momčad", napisao je Pjanić na novom Instagram-storyju.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo