PJACA NAPUSTIO JUVENTUS: / Zaboravljeni as Vatrenih preselio u najtrofejniji belgijski klub, tamo će pokušati zaraditi Dalićev poziv za Euro

Image
Foto: Profimedia

Sjajni krilni napadač vraća se u formu nakon velikih problema s ozljedama

31.1.2020.
20:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski veznjak Marko Pjaca (24), koji je proteklih godina imao velikih problema sa ozljedama, do kraja ove sezone bit će na posudbi u najtrofejnijem belgijskom klubu Anderlechtu, a onda se vraća u Juventus.

Pisalo se posljednjih dana kako će Pjaca nastaviti karijeru u redovima Cagliarija i navodno je sve već bilo dogovoreno između klubova, ali posao je iznenada propao. Spominjalo se nakon toga kako bi Pjaca mogao završiti u Sampdoriji, ali ni od toga nije bilo ništa i završio je u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u formu

Vijest o dolasku Pjace Anderlecht je u petak navečer objavio na svom internetskom portalu. Anderlecht je tek deveti u domaćem prvenstvu, za vodećim Club Bruggeom zaostaje 24 boda. U najtrofejnijem belgijskom klubu Pjaca će imati priliku oživiti svoju karijeru i stići u formu koja bi mu omogućila da se ponovno nađe na popisu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talentirani nogometaš zagrebačkog Dinama, koji je u hrvatskoj reprezentaciji skupio 23 nastupa, u ljeto 2016. godine prešao je u Juventus u transferu vrijednom 23 milijuna eura. Njegova karijera u Juveu dobro je krenula, ali već u listopadu 2016. se ozlijedio te je uslijedio duži oporavak. U siječnju 2018. otišao je na šestomjesečnu posudbu u Schalke, a potom na posudbu u Fiorentinu, gdje se je opet teško ozlijedio. Vratio se u Juventus, ali ove sezone upisao je samo jedan nastup u talijanskom kupu. Unatoč tome, Juventus je produžio ugovor s njime za još dvije sezone, odnosno do ljeta 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo