PITATE SE KAKO MESSIJEVA POJAVA DJELUJE NA NEKE IGRAČE? / Slavni nogometaš u potpunosti traumatiziran - 'Us*ao sam se u gaće'

Image
Foto: Profimedia

On je protiv Messija i Barcelone igrao prošle sezone u skupini Lige prvaka, a bio je u potpunosti istraumatiziran

14.5.2020.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Gledati Lionela Messija ovako s pozicije promatrača ili navijača izaziva samo osjećaj ugode. Voljeli ga vi ili ne, ako ste istinski nogometni obožavatelj uživat ćete u Argentinčevim izvedbama, no jeste li se ikada zapitali kako je igračima protiv kojih Messi igra?

Njima je to sve, ali ne i ugodan osjećaj. O svom iskustvu igranja protiv Messija progovorio je i igrač Tottenhama, koji je trenutno na posudbi u Newcastleu, Danny Rose. On je protiv Messija i Barcelone igrao prošle sezone u skupini Lige prvaka, a bio je u potpunosti istraumatiziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Wembleyju je Barcelona slavila s 4:2, a kasnije u kasnijem kolu završilo je 1:1 na Camp Nou. Tottenham je na kraju prošao u nokaut-fazu i na koncu se nekako probio i do samog finala gdje ih je savladao Liverpool.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi of FC Barcelona FC Barcelona vs Tottenham Hotspur, UEFA Champions League, Group Stage, date 6, Group B. Football, Camp Nou Stadium, Barcelona, Spain - 11 DIC 2018, Image: 402375219, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Napunio je gaće

Rose je pak odlučio podijeliti svoje iskustvo s Messijem, igračem kojeg je morao čuvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvu utakmicu nisam igrao, dok sam se u uzvratu našao u momčadi. Sjećam se kada sam vidio da ulazi Messi. Usrao sam se u gaće i to iskreno kažem. Menadžer mi je još prije utakmice rekao da ga ne udaram jer će se naljutiti, ali sam mu rekao da mi ne govori kako da se ponašam na terenu. Nakon toga sam se otišao otuširati i leći u krevet. Jedino o čemu sam razmišljao bilo je 'koji će kur*c napraviti večeras?' Srećom, nije igrao od samog početka, ali je ušao kasnije. Sam sebi sam govorio - nemoj ga faulirati, nemoj ga faulirati. Srećom, sve je dobro završilo", ispričao je Rose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo