Barça u šoku: 'Nema isprike! To se ne smije ponoviti'

Vrlo kritičan je prema sebi i svojoj momčadi bio Barcelonin branič Gerard Pique nakon 2:1 poraza na gostovanju kod Ajaxa u Ligi prvaka.

27.11.2013.
8:51
VOYO logo

Unatoč činjenici da su igrali s igračem od 48. minute nakon isključenja Joela Veltmana, Barçini nogometaši nisu uspjeli nadoknaditi deficit od dva gola iz prvog poluvremena i amsterdamski je sastav poražen po prvi put pod vodstvom Gerarda Martina.

"Igrali smo užasno u prvom poluvremenu. Nema isprike, bila je to katastrofa. Ono što se dogodilo u prvom poluvremenu se ne smije više ponoviti. Pristup nije bio pravi i cijela momčad to zna", rekao je Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je usprkos porazu ostala vodeća momčad skupine H s dva boda više od drugoplasiranog Milana. Katalonski klub u posljednjem kolu dočekuje Celtic na stadionu Camp Nou, te će u toj utakmici pokušati potvrditi prvo mjesto.

//rutube.ru/video/embed/6681436

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loša predstava, zaslužen poraz", sumirao je nastup svoje momčadi u 5. kolu E skupine Lige prvaka na gostovanju kod Basela trener Chelseaja Jose Mourinho.

Basel je pobijedio 1:0 pogotkom Mohameda Salaha u 87. minuti. Švicarski prvak slavio je protiv Chelseaja i u prvom ogledu u 1. kolu na Stamford Bridgeu s 2:1, pa je protiv velike Mourinhove momčadi uhvatio maksimalnih šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine su Steaua i Schalke odigrali 0:0, što znači da je Chelsea siguran za prolaz u osminu finala, neovisno o ishodu domaće utakmice protiv Steaue u 6. kolu 11. prosinca.

"Kvalificirali smo se zahvaljujući rezultatu druge utakmice u skupini. To je jedino pozitivno što nam se večeras dogodilo. Ništa mi se nije sviđalo u našoj igri, počevši već od 1. minute. Krenuli smo s greškom u obrani. U drugom poluvremenu smo tek donekle pokazali nekakvu stabilnost i kontrolu igre. Očito je da smo platili cijenu internacionalnoj stanci, jer imam osjećaj da je moja momčad bila umorna", izjavio je Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek drugi puta u zadnjih 25 utakmica u Ligi prvaka Chelsea nije uspio postići niti jedan pogodak.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo