Pijani Ivica Križanac prošao kroz tri crvena svjetla!

Bivši je hrvatski reprezentativac u noći sa srijede na četvrtak navodno napuhao čak 1,8 promila. Čeka ga prekršajna prijava zbog ugrožavanja prometa na splitskim ulicama.

4.3.2011.
10:51
VOYO logo

Ivica Križanac, nekadašnji nogometni reprezentativac Hrvatske, trenutačno igrač Splita, noć sa srijede na četvrtak proveo je u policijskoj postaji PU splitsko-dalmatinske na triježnjenju. Naime, Križanac je, po neslužbenim informacijama, pod utjecajem alkohola izveo šou po splitskim cestama.

Svojim novim bijelim BMW-om X5 prošao je tri križanja (Vukovarska ulica, Velebitska i Matice hrvatske), a da se nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu. Njegovu vožnju u pijanom stanju zamijetili su policajci i ubrzo ga, nešto prije 23 sata, zaustavili. Nije ih se dojmilo kad su vidjeli da je u BMW-u bivši reprezentativac koji je slavu stekao igrajući za ruski Zenit iz St. Peterburga i koji je očito iz Rusije donio i neke druge navike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, policajci su Križanca izveli iz automobila i provjerili je li u alkoholiziranom stanju. Ivica je, kažu, napuhao između 1,5 i 2 promila, a prema neslužbenmim informacijama, imao je 1,8 promila alkohola u krvi. S obzirom da u takvom stanju nije bio u stanju voziti te je ugrožavao je promet po procjeni organa reda i sigurnosti, odveden je u jednu od splitskih policijskih postaja u kojoj je proveo noć. Ujutro je, nakon što se otrijeznio, pušten kući.

Čeka ga prekršajna prijava zbog ugrožavanja prometa. Inače, nestašni Ivica je već i prije, u pregovorima s Hajdukom, tražio toleranciju prema kasnijim izlascima 'jer je on na to naučio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201101270834006 arti-201101250940006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo