Pijanac kakvog majka dvaput ne rađa!

Češka policija bila je prisiljena provesti alko-test nad nogometnim sucem koji je u regionalnoj utakmici pokazao tri crvena kartona igračima iste momčadi bez ikakvog razloga.

25.10.2011.
11:21
VOYO logo

Baš se pogodilo tako da je glavni junak ove priče, sudac Tomaš Fidra uoči utakmice slavio svoj rođendan. Očito je proslava bila vrlo burna, jer svjedoci tvrde da su se u njegovoj blizini osjećali kao u pivovari. Sudac je bio toliko pijan da se konstantno spoticao i padao po igralištu, a onda je, baš ničime izazvan, poludio i trojici igrača momčadi Jestrabi Lhota pokazao crvene kartone.

Utakmica je ipak nekako privedena kraju, i to rezultatom 1:1, jer su igrači suparničke momčadi Tynec-nad-Labema, pokazali duh fair-playa. Kada su vidjeli što se događa, da je protivnička momčad iz bizarnih razloga ostala bez trojice igrača, složili su se da neće napadati gol suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac nije niti pokušao sakriti činjenicu da je slavio rođendan. Da smo sami prekinuli utakmicu, bili bismo kažnjeni", objasnio je za jedne češke novine dužnosnik Jestrabija.

Važeći pravilnik doista nema stavku prema kojem bi sucu u alkoholiziranom stanju bilo zabranjeno obnašati svoju dužnost. Ipak, regionalni nogometni autoriteti su poništili utakmicu, 'na temelju fair-playa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junaku ove priče je policija u krvi izmjerila 1,94 posto razine alkohola u krvi! Prijeti mu suspenzija od 12 mjeseci...

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201108010164006 arti-201108230538006 arti-201110210189006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo