OVO NISU OČEKIVALI / Petković nasmijao novinare odgovorom na pitanje gdje je bio za vrijeme završnice SP-a 2018.

Image

U nedjelju poslijepodne Petković je uz Josipa Juranovića stao pred novinare na konferenciji za medije. Dosta je talijanskih novinara stiglo, a posebno su bili zainteresirani za ono što Bruno Petković ima za reći s obzirom na to da je igrao na Apeninima u ranijoj fazi svoje karijere

11.12.2022.
16:48
VOYO logo

Bruno Petković jedan je od heroja pobjede nad Brazilom. Napadač Dinama nije počeo utakmicu, a kada je ušao dosta se mučio sa stasitim brazilskim obrambenim igračima no iskoristio je trenutak njihove nepažnje i u 117. minuti zabio za izjednačenje.

"Nije dobro ušao u utakmicu. Trudio se, ali nije bio na razini na kojoj zna biti. Ali zabio je gol i sve što je bilo prije pada u vodu. Htio sam da sačuva loptu, nije uspio, ali je zabio gol. Napadač je takav, kad zabije gol, sve se zaboravi. Marko Livaja i on, dva napadača, zabila su dva ključna gola", komentirao je jutro nakon trijumfa u četvrtfinalu izbornik Zlatko Dalić njegov učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI SMO /

Od slomljenih srca do slavlja koje ćemo prepričavati generacijama: Pad Brazila za polufinale

Image
VELIKI SMO /

Od slomljenih srca do slavlja koje ćemo prepričavati generacijama: Pad Brazila za polufinale

'Na popisu za Hrvatsku sam bio valjda 78.'

U nedjelju poslijepodne Petković je uz Josipa Juranovića stao pred novinare na konferenciji za medije. Dosta je talijanskih novinara stiglo, a posebno su bili zainteresirani za ono što Bruno Petković ima za reći s obzirom na to da je igrao na Apeninima u ranijoj fazi svoje karijere.

Između ostalog, pitali su ga gdje je bio i što mu se motalo po glavi za vrijeme finala SP-a 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se polufinala 2018. bio sam peta ili šesta špica za Bolognu, a na popisu za Hrvatsku sam bio valjda 78. Jako malo mi je falilo da odem s priprema na polufinale u Moskvu. Ja i neki mlađi koji smo došli u čvrsto postavljene temelje napredovali smo kao igrači i ljudi", odgovorio je Petković i nasmijao okupljene novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo