Nezadovoljan ishodom / Danska legenda ogorčena rezultatom: "Real Madrid nema pravo igrati u finalu!"

Image

Zanimljivo, Schmeichel kaže da je Real, koji je Cityju dao šest golova, bio očigledno lošija momčad u finalu.

5.5.2022.
18:58
VOYO logo

Santiago Bernabeu je u srijedu navečer svjedočio još jednom nevjerojatnom preokretu u režiji igrača Kraljevskog kluba koji ove godine pod palicom neuništivog Carla Ancelottija igraju sezonu kakvu svijet još nije vidio.

U sva tri ogleda nokaut faze, Real je izgubio jednu utakmicu, a uz to se svaki puta nalazio i u iznimno teškim situacijama, reklo bi se gotovo bezizlaznim. Tako je bilo i u uzvratu protiv Manchester Cityja. Naime, Kraljevi su u prvoj utakmici poraženi s 4:3, a u Madridu su na početku šestominutne sudačke nadoknade gubili s 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda smatra da nisu zaslužili poraz

Bivši vratar danske reprezentacije Peter Schmeichel izjavio je da Real Madrid nije zaslužio prolaz u finale LP. Zanimljivo, Schmeichel kaže da je Real, koji je Cityju dao šest golova, bio očigledno lošija momčad u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su prošli u finale, a prvu priliku su imali u 90. minuti, kad su i zabili prvi gol. Drugi gol su zabili iz druge prilike, a treći iz penala i tek trećeg udarca u gol."

"Real Madrid nema pravo igrati u finalu. Očito je da su kroz dvije utakmice bili lošija momčad. Manchester City imao je potpunu kontrolu, ali tu se radi o onom jednom trenutku o kojem smo već pričali. A pričali smo o tome kako navijači mogu biti 12. igrač," Schmeichel smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo