SNIMKE KRUŽE INTERNETOM / Pogledajte kako jedan od najskupljih Dinamovaca u povijesti 'gušta' uz Hajdukovu pjesmu

Image
Foto: Screenshot

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog braniča, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka

24.12.2021.
17:55
Screenshot
VOYO logo

Petar Bočkaj novi je igrač zagrebačkog Dinama nakon što su Osijek i Dinamo dogovorili prijelaz 25-godišnjeg bočnog igrača Osijeka i prije početka zimskog prijelaznog roka, objavio je Dinamo na svojoj stranici.

Izazvala je ova vijest brojne reakcije, pogotovo navijača Osijeka koji su u nevjerici zbog činjenice da je Osijek svog najboljeg igrača prodao najvećim konkurentima za naslov prvaka Hrvatske. Bočkaj je postao jedan najskuplje plaćenih Dinamovih igrača u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prigodno, internetom kruži i snimka na kojoj Petar Bočkaj "gušta" u jednoj Hajdukovoj navijačkoj pjesmi. Pogldajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je bio u Dinamu kao klinac

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog braniča, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asista za gol, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58.

Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme. Kroz svoju karijeru prošao je i mlađe uzraste Dinama, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo