Modri petak 13.: 'Povraćao sam cijelo popodne'

Recesija je zahvatila i Dinamo. Dokaz tome su devetorica djelatnika kojima Zdravko Mamić namjerava dati otkaz.

14.1.2012.
9:10
VOYO logo

Saznali su da su višak i odlaze u mirovinu ili na burzu rada. To su Željko Stinčić, Zlatko Škorić, Ivica Senzen, Zdenko Kobešćak, Vlado Kasalo, Džemal Mustedanagić, Miroslav Stipić, Ivan Segedi i Zoran Marčetić, a popis otkaza navodno ovdje ne završava.

"Ovo mi je bio jedan od najtežih dana u životu, povraćao sam cijelo popodne, ali bili smo prisiljeni na taj potez isključivo iz ekonomskih razloga. Negdje se mora uštedjeti", kazao je šef Dinamove škole Romeo Jozak, kojemu je pripala nezahvalna dužnost priopćiti otpuštenima odluku Zdravka Mamića. Zlatko Škorić, legendarni vratar Dinama, nije znao da je na popisu za otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma, bio sam danas u klubu i nitko mi ništa nije rekao, ali sve je moguće. Pa recesija je. Ako je 12 igrača iz prve momčadi moralo otići, potom, čuo sam da će i dio činovnika u upravi kluba dobiti otkaze, neće me čuditi ako netko od nas 34 trenera bude otpušten", kazao je Škorić.

I on se također nalazi na popisu za otkaz. "Prvi glas, ali ako je tako, to je stvar kluba. Samo, ne znam tko će raditi. Doduše, direktor škole Jozak rekao mi je da se javim Zdravku Mamiću, ali nije mi rekao zašto", veli Škorić koji je tako, nažalost, od medija doznao da je na popisu za otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo