PERIŠIĆEVA BUDUĆNOST IZGLEDA DOSTA NEZAVIDNO: / Nijemci uvjereni da ga Bayern neće uzeti, a evo što ga onda čeka

Image
Foto: Profimedia

Ove je sezone Perišić, statistički, odigrao solidno, iako nije puno igrao

11.5.2020.
15:43
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić vjerojatno neće nastaviti karijeru u Bayernu nakon što završi ova sezona. Perišić je u Munchenu na posudbi iz Intera i postoji opcija da ga se otkupi, ali tu klauzulu Bayern ne mora aktivirati, odnosno, ona nije obavezna.

Njemački Kicker pak tvrdi da će trener Hansi Flick računati na Perišića do kraja ove sezone, ali da vjerojatno neće biti u njegovim planovima za sljedeću sezonu, što znači da će se morati vratiti u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts during the German first division Bundesliga football match Bayern Munich v Schalke 04 in Munich on January 25, 2020., Image: 494844734, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Christof STACHE / AFP / Profimedia

No, tamo ga pak čeka novi problem. Naime, Perišić je u Bayernu završio baš zbog toga što trener Intera, Antonio Conte, ne cijeni previše njegove kvalitete i ne planira ga koristiti. Na koncu to znači da se Perišić vraća u Inter samo kako bi ga odmah napustio, ali još uvijek se ne zna gdje bi trebao nastaviti karijeru.

Ove je sezone Perišić, statistički, odigrao solidno, iako nije puno igrao. U 15 utakmice zabio je četiri gola i još je četiri namjestio, ali mučile su ga ozljede i dugo je hvatao formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor s Interom mu istječe tek 2022. godine, a trenutno vrijedi 17.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo