PERIŠIĆEV I BROZOVIĆEV SUIGRAČ NA STUPU SRAMA: / Talijani tvrde da ga je Conte jednim potezom ponizio najviše dosad

Image
Foto: Profimedia

Eriksen je u siječnju ove godine stigao kao veliko pojačanje u Inter iz londonskog Tottenhama. Inter je platio 27 milijuna eura odštete

27.11.2020.
17:25
Profimedia
VOYO logo

Trener Intera Antonio Conte dodatno je ponizio danskog veznjaka Christiana Eriksena (28) prije dva dana u susretu Lige prvaka kada ga je uveo u igru u 86. minuti, i to kada je utakmica već bila odlučena, jer je Real imao vodstvo 2:0 i igrača više, ocijenili su talijanski mediji.

Vodstvo Intera nada se da bi se moglo riješiti Eriksena već u zimskom prijelaznom roku, a na stolu je nekoliko opcija. Talijanski klub bi ga najradije prodao za 30 milijuna eura, a najviše interesa pokazuje Borussia Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, moguća je zamjena igrača, a talijanski mediji tvrde da su Interu zanimljivi Leandro Paredes (PSG), Corentin Tolisso (Bayern), Granit Xhaka (Arsenal) te Brazilac Fred (Manchester United).

Eriksen je u siječnju ove godine stigao kao veliko pojačanje u Inter iz londonskog Tottenhama. Inter je platio 27 milijuna eura odštete, a Eriksen je potpisao ugovor s talijanskim klubom do lipnja 2024. godine. No, danski veznjak ne uklapa se u taktiku trenera Antonia Contea, pa je za "nerazzurre" odigrao 33 utakmice, ali u samo 15 susreta bio je u početnoj postavi. Dodatni problem je što danski nogometaš ima godišnju plaću od deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo