VATRENI U FORMI / Perišić odigrao briljantno u novoj velikoj pobjedi Tottenhama. Pogledajte njegov učinak i golove s utakmice

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je cijelu utakmicu za Tottenham i odigrao je fantastično

15.10.2022.
20:52
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama ostvarili su novu prvenstvenu pobjedu te su na domaćem terenu, u dvoboju 11. kolu engleske Premier lige, pobijedili Everton 2-0.

Tottenham je suparnika slomio u nastavku utakmice kada je postigao oba pogotka. Prvo je Harry Kane u 59. minuti realizirao jedanaesterac za 1-0, dok je pobjeda potvrđena u 86. minuti kada je za 2-0 zabio Hojbjerg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmi je puta time Tottenham slavio ove sezone te se uz utakmicu više na ljestvici bodovno izjednačio s Manchester Cityjem na drugom mjestu. Everton je pao na 14. mjesto i upisao četvrti ligaški poraz, drugi u nizu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je cijelu utakmicu za Tottenham i odigrao je fantastično. SofaScore mu je dala visoku ocjenu 7.3 i bio je drugi najbolje ocjenjeni igrač iza Harryja Kanea koji je dobio osmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove pogledajte OVDJE i OVDJE.

Image
Foto: SofaScore
Image
Foto: SofaScore

Mitrović zabio za pobjedu

Novi prvoligaš Nottingham Forest i dalje proživljava teške trenutke u engleskog Premier ligi, a novu je utakmicu izgubio u aktualnom 11. kolu kod Wolverhamptona (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odlučena u 56. minuti, a Wolverhampton je upisao tek drugu prvenstvenu pobjedu ove sezone nakon što je s bijele točke miran i precizan bio Ruben Neves. Wolverhampton je napravio mali skok na ljestvici ovom pobjedom te je trenutačno na 16. mjestu.

Fulham i Bournemouth su remizirali 2-2 u susretu gdje su gosti dva puta vodili. Solanke u 2. i Kolumbijac Lerma u 29. minuti su bili strijelci za Bournemouth, ali je prvo Diop u 22. minuti izjednačio na 1-1, dok je u 52. Mitrović realizirao jedanaesterac za konačnih 2-2. U završnici je Fulham imao nekoliko prilika za potpuni preokret i pobjedu, ali gosti su izdržali domaći pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje su momčadi ostale na istim pozicijama te su i dalje susjedi na ljestvici, Bournemouth je deveti, a Fulham deseti.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo