Dirljiv rastanak: Vatreni nije mogao sakriti suze!

Mladen Petrić se sa suzama u očima i s kćerkom u rukama, odjeven u majicu s natpisom "Hvala za lijepa vremena", oprostio od HSV-a u domaćem remiju protiv Mainza (0:0).

28.4.2012.
16:30
VOYO logo

U drugoj utakmici za Leverkusen nakon oporavka od ozljede, Vedran Ćorluka morao je napustiti travnjak u dvoboju protiv Hannovera u 83. minuti (1:0), a liječnički će pregledi pokazati koliko je teška ova ozljeda i koliko će Čarli opet morati pauzirati.

Ivan Perišić bio je najbolji Hrvat u subotnjim utakmicama Bundelige. Perišić je, naime, bio dvostruki dodavač Barriosu (koji je zabio hat-trick!), a jednom je i zatresao mrežu na gostovanju u Kaiserslauternu u pobjedi Dortmunda 5:2! Prilikom druge asistencije, za vodstvo 4:1, Perišić je oduzeo loptu "veselom" domaćem vrataru Sippelu, koji ga je pokušao predriblati, no naš mu je reprezentativac uzeo loptu i na pladnju poslužio Barriosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dpjyzdBG8USVvWYZ
szólj hozzá: Bayern vs Stuttgart 1:0 Gomez

Ivica Olić odigrao je svih 90 minuta i bio je dodavač Mülleru za drugi Bayernov pogodak protiv Stuttgarta (2:0). Danijela Pranjića u 74. minuti zamijenio je Robben, a Pranjić je igrao zadnjeg veznog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rILMcriuU0giehhS
szólj hozzá: Bayern vs Stuttgart 2:0 Muller

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Wolfburga protiv Werdera (3:1) i bio je u predzadnjoj minuti dodavač Helmesu za njegov drugi gol. Bivši Hajdukov trener, Krasimir Balakov, prošloga je tjedna s Kaiserslauternom ispao iz Bundeslige, a u subotu mu se teškim porazom u Gelsenkrichenu protiv Schalkea (0:4) u tom drugoligaškom vlaku pridružio i nekdašnji europski prvak s Grčkom, Otto Rehhagel, koji u poznim trenerskim danima nije uspio spasiti Herthu od ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon predzadnjeg kola jasno je i da će Köln (poražen u Freiburgu 1:4) ići u doigravanje za ostanak, protiv trećeplasiranoga iz Druge lige (Fortuna Düsseldorf, Paderborn, ili St. Pauli).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo