PEREZ I DRUŠTVO BIT ĆE ŽESTOKO KAŽNJENI: / 'Ne možemo se praviti kao da se ništa nije dogodilo. Oni su poput ravnozemljaša'

Image

Za 12 klubova spremaju se sankcije

25.4.2021.
13:53
VOYO logo

Predsjednik Uefe AleksanderČeferin još s jednom osvrnuo na klubove koji su prije tjedan dana osnovali Superligu da bi se dva dana kasnije većina njih povukla iz te priče.

"Svih 12 klubova pokretača Superlige bit će kažnjeni. Bez obzira na to što je ogromna većina njih priznala grešku, pokajala se zbog nje i napustila taj nakaradni projekt, ne možemo se praviti kao da se ništa nije dogodilo. Svi moramo snositi posljedice svojih nedjela, pa tako i oni. U idućih nekoliko dana vidjet ćemo kako", rekao je Čeferin u intervjuu za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Liverpool i Manchester United su se prvi povukli iz Superlige i priznali grešku. Oni su od tri grupe među 12 superligaša ona koja je najmanje zgriješila i tako ćemo tretirati englesku šestorku. Zatim dolazi trojka koja je izašla naknadno: Atletico, Milan i Inter. Konačno, zadnja i skupina čija krivnja je najveća, pa će takva biti i kazna, je ona u kojoj su Real, Juventus i Barcelona. Oni su kao ravnozemljaši. Uvjeravaju sve da Superliga i dalje postoji, iako je ekspresno propala. Sve te tri skupine će biti kažnjene, ali posljednja među njima najstrože", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih 12 klubova trebali bi izgubiti ulogu nositelja u novom formatu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan je bio da dva nova mjesta u proširenoj Ligi prvaka budu rezervirana za momčadi s najboljim rezultatima u UEFA-inim natjecanjima u prethodnih pet godina, ali koje se nisu kvalificirale za to po svojoj ligaškoj poziciji. Ove godine to bi trebalo ići u korist Liverpoolu i Borussiji Dortmund", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo