PEP OTKRIO ŠTO JE REKAO IGRAČIMA NA POLUVREMENU: / Nakon toga krenuo je veliki preokret Cityja; 'Zabili smo dva gola u gostima, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Argentinski stručnjak je dodao kako PSG neće putovati u Manchester s 'bijelom zastavom'

29.4.2021.
8:04
Profimedia
VOYO logo

Zabili smo dva gola u gostima, što je važno, ali neće biti lako za šest dana, kazao je menadžer Manchester Cityja PepGuardiola nakon što je njegova momčad u Parizu pobijedila PSG sa 2-1 u prvom susretu polufinala Lige prvaka. PSG je poveo preko Marquinhosa (15), a City je okrenuo rezultat golovima Kevinade Bruynea (64) i Riyadha Mahreza (71).

Image
NAKON OVOGA SU PARIŽANI IZGUBILI SVAKU NADU: /

Pogledajte brutalan start za isključenje zvijezde PSG-a

Image
NAKON OVOGA SU PARIŽANI IZGUBILI SVAKU NADU: /

Pogledajte brutalan start za isključenje zvijezde PSG-a

"Počeli smo jako dobro. Međutim, nakon što smo primili gol osjetili smo pritisak. Kod rezultata 1-0 nismo imali dobar posjed na pravim pozicijama. U prvom poluvremenu nismo igrali onako kako smo trebali u ovom natjecanju. Svaki put kad smo izgubili loptu, Mbappe, Neymar, Di Maria su bili opasni," kazao je Guardiola otkrivši što je rekao igračima u poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo biti svoji. Ako izgubimo, izgubimo, ali morate biti svoji. Morali smo biti agresivniji i nismo im dali da dišu nakon odmora. Drugo je poluvrijeme bilo izvrsno u svakom segmentu," dodao je.

Neće biti lako

Premda "Građani" imaju veliku prednost uoči uzvrata u Manchesteru za šest dana, Guardiola je svjestan kako neće bIti lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj klub nema puno iskustva u ovoj fazi natjecanja. Sve što želim je da mi budemo svoji u revanšu. Zabili smo dva gola u gostima, što je toliko važno, ali imamo težak posao za šest dana."

Pogodak za 1-1 zabio je belgijski veznjak De Bruyne. Cityjev kapetan je ubacio s lijeve strane, a njegov ubačaj nije dirao nitko, pa je lopta na iznenađenje vratara Navasa završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Argentinian coach Mauricio Pochettino looks on ahead of the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Stade Brestois 29 at the Parc des Princes stadium in Paris on January 9, 2021.,Image: 582179349, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"U prvom poluvremenu bilo je teško stvoriti prednost. Mislim da smo bili nestrpljivi s loptom, igrali smo prebrzo i to je nije naša igra. Naša je igra strpljenje. Morali smo naći prostora i nismo to učinili u prvom, već u drugom poluvremenu. U drugom dijelu smo igrali sjajan nogomet, premda smo kod prvog gola imali sreće," rekao je De Bruyne.

"Međutim, znamo da nije gotovo. Znamo kvalitete Pariza i bit će vrlo teško sljedeći tjedan," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauricio Pochettino je istaknuo kako je njegova momčad odigrala dva potpuno različita poluvremena.

"U prvom smo poluvremenu dobro prošli. Stvorili smo šanse i zaslužili vodstvo, ali u drugom dijelu su bili bolji od nas," kazao je trener francuskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo razočarani, teško je prihvatiti da se ovo dogodilo u polufinalu, zaista je bolno," dodao je.

Argentinski stručnjak je dodao kako PSG neće putovati u Manchester s "bijelom zastavom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo im dozvolili puno šansi, igra je bila uravnotežena i ovo su detalji koji su večeras učinili razliku. Zaista vjerujemo da u uzvratu možemo nešto napraviti. U nogometu trebate vjerovati. Tamo idemo za šest dana i pokušat ćemo pobijediti i postizati golove. Naravno da smo pod pritiskom, ali u nogometu morate pokušati," naglasio je.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo