Sada je jasno: Slavni Bosanac unistio je nade nogometnog svijeta!

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini pohvalio je strpljenje svojih nogometasa koji su u zaostaloj utakmici 29. kola Premierlige svladali Aston Villu s 4:0 i stigli nadomak naslova.

8.5.2014.
11:11
VOYO logo

Gosti iz Birminghama su sve do 64. minute drzali 0:0, da bi potom njihov otpor s dva gola slomio Edin Dzeko, a do kraja su zabili i Stevan Jovetic i Yaya Toure. Gradani tako kolo prije kraja imaju dva boda vise od Liverpoola i znacajno bolju gol-razliku, tako da im i remi protiv West Hama u zadnjem kolu osigurava naslov.

Iako bi pola nogometne Europe na tronu zeljelo vidjeti Liverpool, naslov ce Redsima, izgleda, ponovno izmaknuti. Priznao je to po prvi puta ove sezone i Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne samo da smo pokazali veliko strpljenje, nego smo i cijelo vrijeme igrali vrlo dobro. Radili smo kvalitetan pritisak, drzali loptu u posjedu i brzim dodavanjima kreirali dvije ili tri sanse. Bio sam u potpunosti siguran da cemo, ako nastavimo igrati na isti nacin, pronaci prostor i zabiti gol", rekao je Pellegrini i dodao:

//www.youtube.com/embed/LOWjSHmkrMs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sada ocekujem da cemo osvojiti naslov. Prije Aston Ville nismo mogli govoriti o tome, ali sada mozemo. Ako osvojimo naslov, nece nam biti vazan samo on, vec i nacin na koji smo dosli do njega. Imamo svoj stil igre, atraktivna smo momcad, postizemo puno golova i uvijek zelimo zabiti jos vise. To za mene ima jednaku vaznost kao i sam naslov. Postoje razni nacini da se dode do trofeja, a ja sam izabrao atraktivan nogomet jer sam zelio da navijaci uzivaju".

https://vine.co/v/M6FWdHiqgWX/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/M6FmbI0Elhg/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo