Pazite što je Srebrić odgovorio Jovanoviću!

23.2.2012.
14:14
VOYO logo

Konferencija za novinare počela je točno u podne, dan nakon povijesnog sastanka u ministarstvu. Podsjetimo, na sastanku je ministar Željko Jovanović u lice predsjedniku i tajniku HNS-a Markoviću i Srebriću rekao sve što je mjesecima ponavljao i u novinama:

"Vodstvo HNS-a izravno je odgovorno za brojne probleme u nogometu i nema potporu ministarstva. Ako skupština ne prihvati njihov akcijski plan, neka daju svoje mandate na raspolaganje!", poručio je jasno Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pazite na koji mu je način dan poslije odgovorio svjetski prvak u demagogiji Zorislav Srebrić:

"Konstatirali smo da je sastanak prošao u očekivanim granicama. Moguće da je razlika u utisku baš na bazi nekih očekivanja u kojima se razlikujemo. Dali smo pregled aktivnosti i predočili pismeno program aktivnosti. Govorili smo u uspjesima HNS-a, ali i o problematici naše organizacije i posebnom akcijskom programu na zahtjev UEFA-e, u suradni s državom. Radi se o borbi protiv korupcije, nelegalnog klađenja i rasizma. Naglasili smo problematiku financiranja klubova", prosuo je Srebrić te dodao standardnu priču o uspjesima i problemima HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predočili smo i svoju publikaciju o aktivnostima u prošloj godini, gdje su obilježene sve moguće aktivnosti HNS-a koje obuhvaćaju ono što je realizirao u tijeku jedne godine. Predočili smo opće podatke o svojoj brojnosti. Ako imaš više klubova i više je problema. Imamo 1.600 klubova", prenose Sportske.

U svom je stilu prokomentirao i Jovanovićev poziv na ostavke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupštinari su svoje rekli u prosincu na redovitoj skupštini HNS-a. Mi u HNS-u ne vidimo razlog da se sazove izvanredna skupština!", poruka je ministarstvu iz HNS-a.

Bit će zanimljivo vidjeti koji će potez povući Jovanović...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo