odbacio sve optužbe / Pavasović Visković: 'Jedino što imam s Marićem i Gredeljom jest sedam raznih postupaka koje vode protiv mene'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Jako me žalosti što se opet moram baviti izjavama gospodina Gredelja kojeg niti poznajem, a još manje imam bilo kakve veze s njim', rekao je Pavasović Visković

12.10.2016.
10:15
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg brutalnog napada na nogometnog suca Brunu Marića i komentara njegova odvjetnika Vladimira Gredelja, oglasio se bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković, pišu Sportske Novosti. 

Podsjetimo, Gredelj je u izjavi za RTL Televiziju izjavio kako je mržnja splitskih navijača prema Bruni Mariću potpirivana od strane bivše Hajdukove uprave, u kojoj su bili Marin Brbić i Ljubo Pavasović Visković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako me žalosti što se opet moram baviti izjavama gospodina Gredelja kojeg niti poznajem, a još manje imam bilo kakve veze s njim. Moram reći da je Općinsko državno odvjetništvo utvrdilo kako su navodi da bih ja ikome prijetio bili apsolutno neistiniti! Dakle, potpuna je laž i konstrukcija da sam ja bilo kada i bilo kome iznosio bilo kakve prijetnje. Pa makar Marić sudio kako je sudio u onoj utakmici Hajduka i Dinama kad sam iziritiran njegovim poljudskim performansom vikao na njega. Uputio sam Mariću tada nekoliko psovki, ali nikad nisam prijetio nikome, pa ni njemu. Tako da ja sasvim sigurno nisam osoba zbog koje bi itko trebao nositi pištolj. Tako sam siguran da su razlozi zbog kojih gospodin Marić šeta okolo naoružan potpuno nepovezani sa mnom. A da još dodam i to, Gredeljeve navode protiv mene je odbacila i Hrvatska odvjetnička komora", rekao je. 

U nastavku je uz oštru osudu prokomentirao sam napad na Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako treba osuditi bilo kakav fizički napad i nasilje, pa i na Bruna Marića, međutim na ovaj način javno istupati kako je to uradio Vladimir Gredelj ispod je bilo kakve razine koja bi bila primjerena nekome tko je još uvijek član Hrvatske odvjetničke komore. Jedino što imam s tom dvojicom, Marićem i Gredeljom jest da vode otprilike sedam raznoraznih postupaka protiv mene u kojima potražuju iznimno visoke svote novca na ime naknade neke nazovi štete", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo