Milanov napadač priznao pogrešku protiv Barçe

'Požurio sam se i vratio se u momčad prije vremena. Nisam trebao igrati tu utakmicu. No, svi su odlučili da sam zdrav, uključujući i mene samog!', izjavio je 22-godišnji napadač Milana Pato.

8.5.2012.
20:03
VOYO logo

Milanov brazilski napadač Pato, koji je zbog raznih ozljeda odigrao samo 18 utakmica ove sezone koja je za njega već gotova, tvrdi da nema ''stalnih problema s ozljedama mišića''.

Pato se nakon mjesec dana stanke vratio u sastav Milana početkom travnja u porazu od Barcelone 3:1 u četvrtfinalu Lige prvaka. Napustio je travnjak šepajući nakon samo 14 minuta igre zbog ponovnih bolova u bedrenom mišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Požurio sam se, vratio sam se u momčad prije vremena. Nisam trebao igrati tu utakmicu. No, svi su odlučili da sam zdrav, uključujući i mene samog!", izjavio je 22-godišnji napadač, koji tvrdi kako nije točno da ima kroničnih problema s mišićem. "Negdje sam čuo da sam imao 14 različitih ozljeda mišića. To stvarno nije istina! Dvaput sam imao ozljedu gležnja, jednog i drugog, što je normalno za nogometaše. Imao sam i ozljedu ramena, kao i manje probleme s koljenom. Nije samo mišić bio problem", tvrdi Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo