PAŠALIĆ ZABIO HAT-TRICK, A ON GOVORIO O JEDNOM DRUGOM HRVATU: / 'Nitko nije podcijenjen kao on, a ono što radi je impresivno'

Image
Foto: Profimedia

Niti jedan klub od osnutka Serie A 1958. nije postigao 93 gola u 33 kola

15.7.2020.
8:13
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atalante slavili su 33. kolu talijanske Serie A kod kuće protiv Brescije sa 6-2, a tri je gola zabio hrvatski reprezentativac MarioPašalić.

Image
ATALANTA RAZBILA BRESCIJU I DOŠLA NA DRUGO MJESTO, ČUDESNI PAŠALIĆ ZABIO HAT-TRICK: /

Vatreni odigrao utakmicu za pamćenje

Image
ATALANTA RAZBILA BRESCIJU I DOŠLA NA DRUGO MJESTO, ČUDESNI PAŠALIĆ ZABIO HAT-TRICK: /

Vatreni odigrao utakmicu za pamćenje

Pašalić je postigao prvi gol na utakmici već u 2. minuti, a u 56. minuti je zabio i po drugi puta na dodavanje Malinovskog. Samo dvije minute kasnije Pašalić dolazi do "hat-tricka" i ukupno devet golova za momčad iz Bergama ove sezone. Za Atalantu su još zabijali de Roon (25), Malinovski (28) i Zapata (30), dok nije nastupio najbolji strijelac Luis Muriel, koji je pao u svom bazenu i ozlijedio glavu. Golove za Bresciu polučili su Toregrossa (8) i Špalek (83). Utakmicu je kod Atalante započeo još jedan Hrvat, Boško Šutalo, a i on i Pašalić su odigrali cijeli susret za hit-momčad talijanskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekord

Atalanta je stigla do svojevrsnog rekorda jer niti jedan klub od osnutka 1958. nije postigao 93 gola u 33 kola.

“To je lijepo, zar ne? Zabili smo puno i prošle sezone, a ovaj put smo nadmašili sami sebe. Imali smo ove sezone nekoliko utakmica s feštom golova, ali nismo to napravili da bi ponizili suparnika, nego smo vježbali razne kretnje po ravnjaku koje su dovele do pogodaka”; poručio je trener Atalante Gian Piero Gasperini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ivan Juric manager of Hellas Verona during the Serie A match between Lazio and Hellas Verona at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 5 February 2020. Photo by Giuseppe Maffia.//UKSPORTSPICS_MojIzbor.7417/2002061643/Credit:Maffia/UK Sports Pics/SIPA/2002061644, Image: 496832730, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Maffia/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia

Pred Atalantom je uskoro izazov u Ligi prvaka gdje će odmjeriti snage s PSG-om.

Odgovorio Juriću

“Pripremamo se za PSG, ali se također borimo da što bolje završimo sezonu u prvenstvu. Najbolji način da budemo spremani za 12. kolovoz je da nastavimo u prvenstvu igrati s pravim pristupom. Nisam ih još proučio, ali zna se da su Neymar i Mbappé među najboljim igračima na svijetu”. dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo s epitome i na izjave Ivana Jurića, koji je prije nekoliko dana rekao da veliki klubovi sada kradu njegove ideje.

“Ako je to istina onda mi je čast. Nogomet nije nešto gdje se kradu ideje. Jednostavno učiš, uzimaš neke ideje od drugih, a onda ih prilagodiš svojoj viziji. Ivan je malo pristran jer smo radili dugo godina zajedno. Mislim da je u ovom trenutku najpodcjenjeniji trener. Mlad je i ono što radi s Veronom je impresivno. Ne samo rezultatski nego govorim i o kvaliteti nogometa njegove momčadi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo