Propao najveći san mladog Srbina: 'Još godinu dana!'

Srpski nogometni prvak Partizan ovog je tjedna navodno odbio ponude Chelseaja i Liverpoola za svog 18-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Lazara Markovića.

13.5.2012.
13:40
VOYO logo

Prema medijskim navodima Chelsea je pokušao ovog tjedna dovršiti transfer talentiranog veznjaka Partizana kojeg je svom bivšem klubu preporučio trener srpskog prvaka Avram Grant. Također se zadnjih dana u cijelu priču pokušao uplesti i Liverpool, no u Partizanu su odbili premijerligaše.

Oba kluba ostala su razočarana stavom Crno-bijelih koji još neko vrijeme nemaju namjeru prodati Markovića koji je iako vrlo mlad već seniorski reprezentativac Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priče o prodaji Markovića su vrlo nekorektne. Partizan je odbio sve ponude koje pristižu još od zime jer će Marković ostati naš član najmanje još jednu sezonu", izjavio je glasnogovornik Beograđana Nenad Danilović.

"Koliko je meni poznato Lazar je igrač Partizana i bit će tako barem još godinu dana. Ne znam detalje oko ovih zbivanja po pitanju njegova mogućeg transfera jer je moja briga vođenje momčadi, a uprava je zadužena za financije i slično", izjavio je i Grant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest mogla bi razočarati mladog nogometaša koji je nedavno izjavio kako mu je 'prelazak u Chelsea najveći san'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo