PANIKA U MUNCHENU: / Veliki strah od novog bombaškog napada! Modrić, Kovačić i društvo kao da su u ratnoj zoni

Image
Foto: AFP, SVEN HOPPE

I nogometaši Real Madrida osjećaju posljedice bombaškog napada na autobus Borussije koji se dogodio jučer u Dortmundu u neposrednoj blizini stadiona.

12.4.2017.
13:16
AFP, SVEN HOPPE
VOYO logo

Nažalost, nogomet je od jučer u drugom planu. Barem trenutno. Sve zbog bombaškog napada u Dortmundu. Europski i svjetski mediji uglavnom izvještavaju o drami u Dortmundu. Upravo zbog toga prvi četvrtfinalni sraz Lige prvaka između Bayerna i Reala kao da je nestao s radara izvještavanja njemačkih medija.

TRENUCI ŠOKA, STRAHA I DRAME U DORTMUNDU!

Sport u drugom planu

Ne, nije da u njemačkim medijima ne postoji niti jedan tekst o večerašnjem spektakularnom srazu na Allianz Areni, ali tekst o utakmici uglavnom je sporedna stvar u sportskim rubrikama i na naslovnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

TKO JE NAPAO AUTOBUS S NOGOMETAŠIMA DORTMUNDA? Nakon teorije da se radi o osveti islamista za Siriju, pojavila se nova verzija događaja

Njemačka policija je na nogama, isto kao i njemačke obavještajne službe. Poučeni tragičnim iskustvom iz Dortmunda, ništa se ne prepušta slučaju i pred hotel s igračima Real Madrida postavili su 30-ak dobro naoružanih specijalaca.

U hotel uletjelo 30-ak specijalaca u neprobojnim prslucima

Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Mateo Kovačić i ostale zvijezde Reala po dolasku u Hilton bili su pod uobičajenom pratnjom osiguranja, no čim se pročulo za bombaški napad na autobus Borussije snage su udvostručene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hotel je uletjelo 30-ak specijalaca u neprobojnim prslucima, osiguralo područje, a autobus madridske momčadi premješten je na sigurno mjesto. Prema pisanju njemačkih medija specijalne postrojbe njemačke policije ispred hotela u kojem su smješteni igrači 'kraljevskog kluba' ostali su cijelu noć, a pod posebnom pratnjom momčad će biti sve do odlaska iz Njemačke.

Ništa se ne prepušta slučaju u danu kad je nogomet u drugom planu, a terorizam, strah, drama u prvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo