Panika u Madridu, ozlijedio se Cristiano Ronaldo!

Real Madrid je na svom terenu zadržao stopostotni učinak ove sezone i pregazio Malagu sa čak 7:0.

4.3.2011.
11:58
VOYO logo

Real Madrid je u dvoboju 26. kola Primere na svom terenu demolirao pretposljednju Malagu nanijevši joj težak poraz od 7:0! Tako je Kraljevski klub ponovno smanjio zaostatak za Barcelonom na sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri gola je zabio Ronaldo (51, 68-11m, 77), dva Benzema (27, 62), te po jedan Di Maria (35) i Marcelo (45). Napomenimo i kako je Portugalac ovim hat-trickom ponovno izbio na vrh ljestvice strijelaca s 27 pogodaka, kojeg dijeli s Barçinim Lionel Messijem.

Savršenu večer za navijače Reala pokvarila je vijest s kraja dvoboja. Ronaldo je zaradio ozlijedio mišića, pa ga je Jose Mourinho odlučio poštedjeti daljnjih napora, te je Portugalca povukao s travnjaka. Real je u tim trenucima već obavio tri izmjene... Sam Ronaldo je odmah poslije utakmice izjavio kako ne vjeruje da će nastupiti u nedjelju na gostovanju kod Racinga iz Santandera. Dan kasnije na pregledu su mu liječnici ustanovili rupturu mišića zbog koje će biti izvan terena dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako 'debelo' zaostaju za svojim najvećim rivalom, Madriđani se barem nečim mogu pohvaliti u usporedbi na katalonsku momčad. Naime, Real je trijumfom nad Malagom upisao i 13. pobjedu kod kuće čime drži stopostotni učinak uz gol razliku 44:6! Što se tiče ukupno svih natjecanja, Ronaldo i društvo na svom Bernabeuu imaju niz od čak 23 pobjede. No, zbog slabije igre u gostima (gdje je Barça bolja za čak 12 bodova), Real je još uvijek daleko od prvog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103030150006 arti-201103020797006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo